Berna Hazenbroek

Berna Hazenbroek

Syntrus Achmea

“Best uitdagend om een infographic te maken, maar hier leer je het stap voor stap. Vooral de praktijkcases zijn nuttig. Je krijgt zin om er gelijk mee verder te gaan.
Marie-Catrien Goddijn

Marie-Catrien Goddijn

Meander Medisch Centrum, Amersfoort

“Ook visualiseren = schrappen. Dan krijg je een kernachtige effectieve infographic. Heel veel oefenen en testen. Leuk en effectief om te doen!”
Ingrid Buchem

Ingrid Buchem

Marketing & Communicatiemanager

“Pas met de juiste vragen en veel testen kom je tot goede infographics. Lex creëert een open sfeer en laat je aan de hand van voorbeelden zien waarom er bij een infographic meer komt kijken dan je in eerste instantie denkt.
Jaap Barink

Jaap Barink

Senior onderzoeker gem. Deventer

“Ik heb met het hele team Kennis en Verkenning van de gemeente Deventer zijn Intro Infographics bijgewoond, in januari 2017 aangevuld met de in company workshops “Infographics maken: visualiseren en testen” en “Infographics tools”.
Monique Prinsen

Monique Prinsen

Communicatieadviseur gem. Wijk bij Duurstede

“Bij de training van Lex Linsen over het laten maken van infographics, heb ik geleerd hoe ik gestructureerd een ontwerp kan laten maken, waardoor het uiteindelijke resultaat aan de verwachtingen voldoet.
Emma Kort

Emma Kort

Management assistent

“Hele fijne cursusdag gehad. Lex kan heel goed de theorie vertalen naar praktijk. Daarnaast was er een hele goede en open sfeer. Door veel te oefenen en testen heb ik het idee dat ik de kennis daadwerkelijk in de praktijk kan toepassen.”
Lex van Almelo

Lex van Almelo

Juridisch journalist

“Uitstekende cursus over het voorbereidende werkvoor een infographic. Goede oefeningen en feedback, concreet en bruikbaar.: 9”
Blogs
Maak nu een afspraak:     Contact