Linsen communicatie

Bedankt voor het opvragen van de infographic ’11 voordelen van infographics’

Je bent er bijna, maar nog niet helemaal. Je krijgt over enkele seconden van ons een e-mail met een link.

Kijk in je inbox (of spambox) en klik in die mail op de link.

Daarmee bevestig je dat je van ons waardevolle informatie over visueel communiceren wilt ontvangen.

Daarna kun je de infographic ’11 voordelen van infographics’ downloaden.

Als je in deze infographic geïnteresseerd bent trouwens, dan is misschien ook de workshop “Bereik mensen sneller met infographics: Inspiratie, Basics en Briefen” iets voor jou:

Een leuke dag bomvol inspiratie en basiskennis over infographics. En je gaat naar huis met een scherpe beeld van waar het naartoe moet met de infographic over jouw eigen case.

Dat voor maar € 99 (ex btw).

 

Tot zo!

Lex

Blogs
 • Hilarisch: Hoe je met beeldtaal over grenzen gaat - video (12:42)

  Hilarisch toont Christoph Niemann hoe je met slimme beeldtaal over taalgrenzen heen gaat en emoties oproept waar anders veel tekst voor nodig is. Genieten.

  Lees Meer...

 • Visual consultancy: de helft van het effect van een infographic schuilt in het maakproces

  Als wij een infographic van een proces maken dan boeken we de helft van het effect al in het maakproces. Leemtes en fouten worden duidelijk terwijl terwijl we het de infographic maken. Verbeelden dwingt tot precieze afstemming in de organisatie waardoor er een breed gedragen eenheidsbeeld ontstaat.

  Lees Meer...

 • 7 valkuilen als je een infographic maakt

  Je werkt in een grote organisatie en gelooft in visueel communiceren. Nu heb je voor het eerst een infographic laten maken, maar jee, die levert niet op wat je er van had verwacht. Hoe kan dat nou? Wat ging er verkeerd? Ja, het komt veel voor dat mensen bij het maken van een infographic in 1 of meer van de volgende 7 valkuilen donderen.

  Lees Meer...

 • Infographic maken in 12 stappen

  ‘Hoe maak je een infographic?’ vragen mensen mij vaak. Een betere vraag zou zijn: ‘Hoe maak je een effectieve infographic?’, want dat is een groot verschil. Je wilt er tenslotte iets mee bereiken. We hebben de stappen op een rijtje gezet. En er een infographic van gemaakt. Download hem hieronder.

  Lees Meer...

Maak nu een afspraak:     Contact